Förberedelserna i full gång...
Temat var hemligt till en början. På de fyra borden låg ved, respektive vatten, ljus och pengar. Tro
Välkomstdrinken bestod av Cider med röda och vita vinbär
Rårakor med löjrom, rödlök och creme fraiche till förrätt. Mumsigt! Huvudrätten var bara så god så där hann jag inte vara framme med kameran. Ett mört nötkött med potatisklyftor, grönsaker, rödvinssås, sallad och till det Ebbes goda bröd. Ni förstår att fotandet fick stå tillbaka. Inte att förglömma Astrids hembakta tårta som grädde på moset...(Stormyrberget levererade förrätt och huvudrätt, inte sista gången om jag får bestämma :-)
Några mingelbilder från kvällen sen blev det dans för hela slanten...

"Borden" fick till uppgift att att sjunga var sin strof som handlade om det tema som gällde för just deras bord. Ved, vatten, ljus eller pengar. Det blev en strid på kniven där Gunnar nästan var tvungen att inkalla överdomaren för att få nån ordning på deltagarna.

Innan dansen var det så dags att avslöja kvällens tema! Vi frågade om de kunde gissa vilken myndighet som vi var ute efter. Många och vilda gissningar blev det, och Anna-Britta fick komma med en ledtråd iform av en sovsäck, för att styra in gissningarna åt rätt håll. Det blev passande nog strömavbrott (?) också i samband med avslöjandet!! Men till sist så! Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, Msb, var det vi var ute efer.

Tack alla deltagare för en trevlig kväll, och trevlig sommar önskar vi er alla
Christina & Ulf
Karoline & Gunnar
AB & Ebbe
Astrid & Roland