Årets vårfest blev bara delvis kamerabevakad på grund av att batteriet gav upp! Det blev vad det blev, så håll till godo...

Gudrun visade sig vara en hejare inte bara på att spela triangel utan även på att göra mandelflarn!

Ledordet för kvällen var Nostalgi. Bordsplaceringen hade radioprogram från förr, som tema. På borden stod olika föremål som fick symbolisera: Sveriges bilradio, Barnens brevlåda, Frukostklubben och Karusellen. På lapparna som gästerna fick stod det CG Hammarlund, Sigge Fürst, Lennart Hyland och Sven Järring. Tror nog att det var lite knepigt att hitta "rätt" bord till en början... Lillemor och jag fick äran att duka och dekorera borden innan festen började.

De piffiga mattanterna serverade mat till gästerna.

Här sitter allas våra "Värner" uppradade. Hemvärner längst bort sen Skyddsvärner, Nödvärner, Brandvärner, Luftvärner och Bröstvärner. De hade alla fått sig tilldelade olika uppgifter inför kvällen. Undrar om inte Gunnar, alias Hemvärner hade den tuffaste uppgiften som var att se till att alla kom sig hem ordentligt OCH i tid! En inte helt lätt uppgift i detta gäng kanske?

Idel glada miner, hoppas att våra gäster hade det lika trevligt som vi!

Inger var auktoriserad reeekskalare, här assisteras hon av Gunnar.

Stig fixade förrätten, räkcoctail, med den äran.

Ulf blandade till fördrinken, där en av delarna bestod av aroniasaft. Gott!

Ni ser väl alla att Leif liknar Kurtan? Naturligtvis hade vi en dam-, kanske inte orkester men väl kör, som sjöng slagdängor från då det begav sig. Kurt höll oss i strama tyglar och skällde ut oss när vi kom för sent till uppträdandet. Men se när självaste Gudrun kom för sent efter att ha varit på Triangelkurs i Borås, då var han len i stämman minsann!!
Vi hade också ett välkommet tillskott i damkören, i form av Roland, som växlade hej vilt mellan könen under kvällen.

Här var det livat här var det glatt, här har vi en kort avstämningspaus innan gästerna börjar anlända. TACK alla medkompisar i Festkommitten. Vi har verkligen roligt på våra möten...