Vi från festkommitten får börja med att tacka alla er som var med, tänk att ni ställer upp på vilka tokigheter vi än hittar på! Det känns mycket inspirerande och jättekul! Här kommer några mingelbilder från festen! Glöm inte att ni kan klicka på bilderna för att få dem förstorade!

Det kan gå vilt till ibland men inga sura miner för det! Här har vi kökstjänst innan festen börjar.

Till förrätt rödbetspaj! Med ett finare namn: Chevre- eller Skabramgratinerade rödbetor! Jättegott!

Tokroliga historier gjorde att vi fick skrattkramp! Det är muntert på våra möten :-)

Naturligtvis ingick det någon form av tävling under kvällen. Ikväll fick de fyra borden som uppgift att koreografera en dans till fyra kända stycken. Här är de hårda domarna som inte drog sig för att kommentera vristernas sträckning eller dansarnas hållning och balans. Hårda men rättvisa!

Här tränar Can Cangruppen!

Här framförs Baby Elephant Walk! De hade bitvis dubbel snabelföring så för det fick de visst någon extrapoäng vad jag minns :-)

De Rosa pantrarna med klös! Jag tror minsann att de försökte ställa in sig hos de hårdföra domarna. Närkontakt av tredje graden! Men vi var omutbara, så det så!

CanCan gängets uppvisning. De hade fixat sammetsband (?) runt huvudet i stället för runt låren, mja, det var ju kreativt förstås :-) Det hördes röster i publiken om att det hade velat se MER, och någon av domarna saknade spagaten på slutet. Men snyggt framfört ändå tycker jag :-)

Överdomaren Gudrun räknar ihop påängen. Det blev lika mellan Hästarna och Grisarna. Ni som var där vet vad jag menar! De fick sig tillslängt lite godis från två hinkar som pris :-)

Naturligtvis innhöll kvällen mycket dans som brukligt är. Men vi fick också ett bejublat framträdande av ett tangopar direkt från Argentina, Stig&Conchita!

Vi assisterade Gunnar och Caroline med matlagningen. Det var lokalproducerat rakt igenom så när som på chevreosten som var från Frankrike. Fantastiskt gott! Både får, lamm och gris som serverades var från Stormyrbergets lantgård!

Sen fick vi celebert besök från Byske! Nils-Olof var en hejare på att framföra Byskevisan! Tack för det N-O!

Gissa, vad är detta för dans? Jo, Rosa pantern naturligtvis! Snyggt och inlevelsefullt framförd :-)

Ja här ser ni väl direkt vilken dans som avses, eller? Det är naturligtvis Humlans flykt. MYCKET effektfullt framförd, det var någon trasig vinge där som drog ner poängen lite har jag det för :-)

Som sagt, allt går ni då med på! Det här var inte lätt, två lag kämpade med blodigt allvar om att ha en kudde mellan benen, en enkrona i ögat och samtidigt svänga på ett suddgummi som satt fast i ett snöre. Som att det inte var nog så gällde det att så snabbt som möjligt runda stolen och skicka iväg nästa... gubbe. (Får jag skriva så?)

Å vad vore en gillesfest utan avslutande korv med bröd? Fokuseringen är total, det gäller att hålla tungan i rätt mun när man spritsar ketchup :-)

Ett avslutande collage...