Vi i Gillet hade planerat att göra en gemensam resa denna vår. Karin och Tage tog på sig att vara reseansvariga och trippen gick till Lycksele och hotell Lappland. Denna helg uppträdde Jill Johnson med band. Vi kom upp vid lunchtid på lördag efter en lite besvärlig körning med mycket snö och blåst, men det fixade vår inhyrda chaufför Erling med glans :-) 

Vi fick våra rum och gjorde vad vi kände för fram tills dess showen började kl 19.00. Efteråt var det middag med dans resten av kvällen.   

Söndagen bjöd på toppenväder med någon minusgrad och hemresan gick som en dans. En trevlig helg är till ända. Stort tack till arrangörerna och ressesällskapet :-) Christina och Ulf

När vi kom upp på lördag så vräkte snön ner så alla utomhusbilder är tagna på söndag då vi hade strålande sol. Här har vi precis kommit fram till Lycksele och hotell Lappland.

Hotellet och kåtan från lite håll :-)

Under söndagspromenaden så passade vi på att fånga den berömda ispelaren på bild. Pelaren skapas genom vatten som pumpas upp ur älven och sprutas ut upptill på pelaren. Allteftersom vattnet fryser, växer pelaren. I fjol var den 24,32 meter hög men rekordet var år 1999 då den var 49,54 meter! Imponerande! Ännu är inte drömgränsen 50 meter uppnådd, men då krävs en betydligt bätte pump vilket också skulle kosta mer pengar. Däremot har jag inga uppgifter på hur hög den är i nuläget, men än är ju inte vintern slut :-)

Den här glada snögubben får symbolisera vår trevliga weekendutflykt! Tack Karin och Tage för ett lyckat arrangemang.

Några mingelbilder från middan, efter Jill Johnsons uppträdande.

Glada miner trots att vi är på väg hem :-)

Men en del var trötta :-)

Lyckligt och väl hemma igen...

Chauffören Erling rattade oss tryggt och säkert hela vägen dit och tillbaka...